Medicall - Arbeta i vårt kompetenta kundcenter i Thailand, Hua Hin

90

ARBETA HOS OSS!

Vill du arbeta tillsammans med kollegor från hela Sverige på en Solig plats? Ett krav för anställning är minst 5 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Utbildning sker på plats i Hua Hin och mentorer hjälper dig i början av anställningen för att du skall få känna trygghet i arbetet. Välkommen med din ansökan till ansokan@medicall.nu
Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter så kan du läsa mer om detta här - Integritetspolicy

Första kontraktet

Att vi vill ha dig anställd under en period på minst 6 månader, hänger samman med de kostnader vi har för visum, arbetstillstånd, boende och flygbiljetter. Inkomstskatten betalar du i Thailand om du arbetar i Thailand minst ett halvår.Anställningsavtalet gäller under förutsättning att Thailands ambassad godkänner din visumansökan och låter dig arbeta i Thailand.Vi behöver ca 2 månader för att få dina tillstånd godkända före avresan från Sverige. Vi informerar dig om hur ansökan skall göras i Sverige.När du är på plats i Thailand tar vi hand om övriga tillstånd.

Flygbiljett och visum

Vi kan boka flygbiljett men om du vill göra det själv, får du ett resebidrag på 5 000 SEK ToR från Stockholm,Göteborg eller Köpenhamn. 
Önskar du arbeta deltid så går det bra. Vi erbjuder tjänstgöringsgrad från 65%, men dom första 30 dagarna arbetar man 100 % för att lära
sig arbetet. Därefter övergår tjänstgöringen till överenskommen tjänstegöring.

Vi kan även hjälpa till med att ordna visum och flygbiljett för medföljande familjemedlem, men detta bekostas direkt av den anhörige. Om ni är ett ogift par, ska sambon själv söka ett turistvisum.

När du landat på Suvarnabhumi flygplats i Bangkok, väntar en chaufför med en skylt med ditt namn. Resan med bil till Hua Hin tar ca 3 timmar och vid amkomsten till Hua Hin möts du av någon från MediCalls kontor. Blev du intresserad direkt?
Läs vidare under länken Aktuell platsannons.Välkommen  med din ansökan till MediCall!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse